Autónk szakszerű karbantartása alapvetően befolyásolja megbízható működését és élettartamát.

Bizonyára Önnek is fontos, hogy autóját tapasztalt szakemberek, tiszta környezetben, minőségi alapanyagokat és alkatrészeket felhasználva javítsák, tartsák karban.

Szervizünkben több lehetőség közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet, a lekedvezőbb árfekvéstől a csúcsminőségig.

Cégünk számára rendkívül fontos vevőink megelégedettsége, színvonalas kiszolgálása, szolgáltatásaink folyamatos bővítése, versenyképes árak mellett. Továbbá állandóan bővülő raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Látogasson el hozzánk!

Kerékátszerelésnél olyan gépeket használunk, amivel mindenfajta lemez és alufelnire tudunk szerelni anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznánk mind az abroncsban, mind a felniben.

A gumijavítást nagy szakmai gyakorlattal végezzük, köszönhetően a gyorsan és megbízhatóan dolgozó gyakorlott kollégáinknak, a minőségi anyagoknak és a csúcstechnológiás gépeknek.

A motorkerékpárok, személy és teherautók, mezőgazdasági és rakodógépek, nehézgépek gumiszervize a legkorszerűbb szerelő gépekkel történik.

Üzletünk folyamatos gumi és felni akciókkal várja kedves vendégeit!